Ervaringen

Klanten over hun begeleiding

Ik heb bij Addy mijn studieloopbaantraject gedaan. Ik wist dat ik iets in de zorg wilde gaan doen, maar wat was niet duidelijk. Bij Addy heb ik een studieloopbaantraject gevolgd om erachter te komen wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn, en bij welk beroep bij mij past. Na een paar gesprekken moest ik een soort toets maken, en daar kwam uit dat ik inderdaad geschikt ben voor de zorg. Ik heb nu zekerheid dat ik in de zorg thuis hoor. Nu doe ik de opleiding mbo-verpleegkunde en ik vind het heel erg leuk, Addy heeft me heel erg geholpen! Femke

Een gesprek met Selma voelde niet verplicht of als een opgave. We konden samen goed de opdrachten bespreken en ik kon alles tegen Selma zeggen. Ik voelde met op mijn gemak en vertrouwd. Selma had geen oordeel over een situatie, maar kon wel aangeven wat haar mening was. Ook stelde ze de juiste vragen over een situatie, wat ervoor zorgde dat ik bepaald gedrag van mezelf herkende.

Martine
2023

Ik heb een loopbaantraject gevolgd omdat ik mijn vorige baan met psychische klachten was uitgevallen en iets anders wilde. Ik wist heel goed wat ik niet meer wilde, maar niet precies wat dan wel. Stap voor stap hebben we in kaart gebracht waar mijn kwaliteiten liggen en wat mijn wensen zijn. Het eindresultaat is een betaalde baan én opleiding in een nieuwe richting. Heleen is betrokken, enthousiast en positief en heeft me ontzettend goed begeleid, ook bij het voorbereiden van mijn sollicitatie.

Elske

Ik heb het loopbaantraject bij Heleen gevolgd. Hierbij heb ik mezelf leren kennen door middel van opdrachten en gesprekken. Heleen is betrokken en geeft eerlijke adviezen. Mede dankzij het traject heb ik erg snel een andere baan gevonden.

Thijs
31 maart 2018

In maart 2014 ben ik met mijn werkgever overeengekomen om mijn contract te beëindigen. De reden was dat ik het na 33 jaar tijd vond voor wat anders. Zo kwam ik voor een intakegesprek bij Addy terecht en dat voelde goed. Addy is een open persoonlijkheid en zij denkt met je mee. Als je zoals ik ergens 33 jaar hebt gewerkt dan komt er meer bij kijken dan alleen een traject volgen. Ik heb het traject met veel plezier doorlopen. Door het maken van de opdrachten en de gevoerde gesprekken heeft Addy mij laten inzien wat mijn mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Addy mij ondersteund bij het solliciteren. Ik heb Addy ervaren als een zeer deskundig persoon op het gebied van het loopbaancoaching. Helen

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Heleen om beter te kunnen functioneren in werk en prive. Ik heb geleerd dat ik blij en trots mag zijn op mezelf. Ik voel me veel beter en ga de goede kant op. Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren, ik voelde mij super op m’n gemak. Tip? Zeker niet, ik ben blij dat ik dit bij jou heb kunnen volgen Heleen.

Bianca

Wat heb ik veel geleerd, de afgelopen periode, op mijn werk en bij jou. Ik kon mij mooi bij jou spiegelen. Wat viel me op, waar liep ik tegenaan, waar voelde ik me goed bij. Het was fijn om hierover te kunnen sparren. Je hebt echt naar me geluisterd, vroeg door en stelde positief kritische vragen. Daarnaast gaf je me complimentjes en dat was goed voor mijn zelfvertrouwen. Achterom kijkend ben ik blij dat we dit traject hebben gedaan. Het heeft me inzicht gegeven in mijzelf. Verleden en heden zijn besproken er is er waardering geweest, op een duidelijke rustige manier.

Brenda
18 juli 2018

Ik kan iedereen die vrijwillig of onvrijwillig op zoek is “naar een nieuwe uitdaging” aanraden een traject bij Addy te volgen.
Via een duidelijke lijn gaat Addy aan de slag om er achter te komen wat je sterke punten zijn en wat je mogelijkheden en kansen voor de toekomst kunnen zijn. Ze helpt je op weg om aan je eigen toekomst te werken. Addy luistert goed, is positief ingesteld en pro-actief.
Je moet het zelf doen, maar het is geweldig dat er iemand met je meedenkt. Gaandeweg het traject kreeg ik meer inzicht in mijzelf en in mijn toekomstmogelijkheden. Ik weet nu wat ik wil en hoe ik daar moet komen.

Robert

Ik ben blij dat ik dit traject heb gekregen. En vond het goed en prettig om het te volgen tussen februari en nu. Ik heb veel gesproken en geluisterd met jou. Voor mij heeft het opgeleverd dat ik meer heb uitgekristalliseerd waar mijn interesse en drive ligt. Dit was goed om te doen na 25 jaar werken in het basisonderwijs.

Timo
31 oktober 2018

Heleen heeft mij supergoed geholpen. In mijn geval moest ik een andere baan zoeken die goed bij mij past. Ik wist al snel wat ik wilde doen, maar niet via welke weg. Hier heeft Heleen mij goed in begeleidt. Dit gaf mij veel rust waardoor ik goede keuzes heb kunnen maken. Dit met als resultaat: een goede omscholing en een leuke nieuwe baan waardoor ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Bedankt Heleen!

Peter

Addy heeft mij geholpen door vitaliteitscoaching. Ik werd regelmatig geconfronteerd met stressklachten. Dit werd veroorzaakt door een optelling van verschillende oorzaken. Addy heeft mij geholpen om een helder beeld te krijgen van de oorzaken. Daarna heeft Addy mij door middel van opdrachten laten zien hoe deze oorzaken in de toekomst te voorkomen. Addy heeft een kan goed luisteren en weet zo vaak de vinger op de zere plek te leggen. Daarbij komt ze met concrete opdrachten en oplossingen, waarmee ik stappen heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling.

Bertina

De fijne gesprekken met Heleen hebben mij veel inzicht geboden in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Ook heeft Heleen mij goed op weg geholpen bij het leren maken van keuzes in zowel werk- als privésituaties. Hierdoor kan ik nu de volgende stappen zetten in mijn loopbaan en kijk ik vol goede moed vooruit!

Anna

“Accepteer zoals het is, laat los hoe het was…en blijf geloof hebben in wat zal komen” dat heb ik van mijn coach geleerd!

Tryntsje
23 juli 2018

Als ik terugkijk op mijn loopbaantraject is zelfvertrouwen het eerste wat in me opkomt. Heleen wist vrijwel direct een vertrouwde sfeer te creëren. Door het uitwerken van de opdrachten en het bespreken daarvan tijdens onze bijeenkomsten heb ik inzicht verkregen in mijn kernkwaliteiten en valkuilen. Hierdoor heb ik veel geleerd over mezelf en hoe ik belemmerende gedachtes kan omzetten naar meer positieve. Heleen is oprecht geïnteresseerd, warm en betrokken. Al met al een kijk ik met veel plezier terug op dit traject!

Jeanet
april 2017

Om een helder beeld te schetsen op werkgebied, ben ik in gesprek met Addy gekomen en zo in een heroriëntatietraject begonnen.

Zeer gedegen werden mijn talenten, interesses, valkuilen en beroepsmogelijkheden onderzocht en duidelijker. In de loop van het traject tekenden zich mogelijkheden af waar ik geen rekening mee had gehouden. Verrassend en verfrissend om nieuwe mogelijkheden te zien ontstaan!

Ik heb ervoor gekozen om na dit traject een studie te gaan volgen aan de NNHL voor docent Omgangskunde, en nu heb ik mijn propedeuse gehaald. Ik kan niet wachten om in september weer verder te gaan, stage te gaan lopen en de nieuwe kanten van mezelf te ontwikkelen.

Wat een mooie manier om verder te gaan met mijn werkzame leven, nadat ik enige tijd zoekende was geweest.

Addy is oprecht geïnteresseerd in de persoon, geeft prettige reflectiemomenten en kijkt met je hoe de route die samen wordt uitgestippeld, in geslagen kan worden.

Ze is integer, bescheiden en zeer professioneel. Mede door haar kijk op beroepen en mogelijkheden daarin, heb ik een keuze kunnen maken voor een studie.

Ellen

Ik ben erg blij dat ik een loopbaanadviestraject ben gestart! Niet alleen omdat ik nu een nieuw doel en een nieuwe richting heb gekozen. Maar ook omdat ik veel te weten ben gekomen over mezelf. Het is fijn om te weten wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. En ook om te weten hoe ik overkom op andere mensen . Het heeft een hele positieve invloed op me gehad en ik heb erg veel geleerd. Het heeft mij laten zien hoe ik de beste versie van mezelf kan zijn, en dit is wat ik hoop te bereiken.

Jelger

Begin 2015 ben ik begonnen met een outplacementtraject bij Heleen. Een traject waar je ook jezelf beter leert kennen. In de gesprekken werden o.a. mijn kernkwaliteiten duidelijk, deze kan ik goed gebruiken bij sollicitaties en ook inzetten tijdens je werk. Ook in het dagelijks leven worden ze me heel duidelijk. Heleen heeft me bij dit alles op een rustige, aandachtige en duidelijke manier geholpen.

Trijntje
2016

Samen met Heleen, heb ik in een aantal gesprekken, oefeneningen en huiswerk, mezelf weer even onder de loep genomen, en is het bij mezelf duidelijk geworden waar ik naar op zoek ben in mijn werk. Heleen heeft dit op een professionele, prettige en betrokken manier voor elkaar gekregen.

Peter

Vanwege lichamelijke klachten en het vastlopen in mijn werk heb ik mij destijds aangemeld bij Addy. Achteraf een juiste beslissing want Addy geeft je de ruimte om jezelf te kunnen zijn en stelt goede inzichtsvragen waardoor ik weer meer ging beseffen waar het mij om gaat. In de kern; niet aan jezelf voorbij lopen en je talenten benutten.

Ik heb mijn talent voor schilderen/tekenen weer ontdekt wat me veel energie geeft.

Ik weet efficiënter met mijn energiebalans om te gaan, waardoor ik beter in mijn lijf ben komen te zitten en ook eerder mijn grenzen kan aangeven in bijvoorbeeld mijn werk.

Verder heeft Addy mij een duwtje gegeven om juist wel die opleiding te gaan doen die mij echt interesseerde.

Ik heb het traject bij Addy positief en als verrijkend ervaren.

Anoniem

Ik heb bij Heleen een loopbaantraject gedaan om helderheid te krijgen over mijn volgende carrièrestap. Ik vond de aanpak van Heleen overzichtelijk en gestructureerd. Doormiddel van gesprekken en opdrachten ben ik er achter gekomen wat mijn drijfveren en kwaliteiten zijn en heb ik vrij snel een nieuwe baan gevonden. Heleen is zeer betrokken, geïnteresseerd en je kan altijd bij haar terecht voor praktische en waardevolle tips en adviezen. Ik kan iedereen een loopbaantraject bij Heleen aanbevelen! anoniem

Ik ben het loopbaantraject gestart om voor mezelf te bepalen hoe ik nu verder wil in mijn carrière. De uitkomst van het traject is anders geworden dan ik van tevoren had gedacht (in positieve zin).  Ik heb veel geleerd over mezelf en waarom ik bepaalde keuzes maak in mijn werk, over hoe ik overkom en hoe ik me daarbij voel.  De opdrachten, oefeningen en gesprekken met Heleen hebben me hierbij geholpen. Door het nadenken over mijn kwaliteiten, de dingen die ik belangrijk vind, mijn kracht en mijn valkuilen kan ik nu al beter inspelen op situaties in mijn werk. Dit geeft zelfvertrouwen en dit is een goed gevoel. Concluderend kan ik zeggen dat ik het een heel waardevol traject vond. Ik heb veel over mezelf geleerd en over wat ik nu eigenlijk wil en kan. Ik ben ervan overtuigd dat ik hiermee de handvaten heb waar ik naar op zoek was en dat ik nu verder kan met het plannen van mijn loopbaan. Heleen, bedankt voor je begeleiding hierin!

Marina
2016

Flow@work, Ontwikkeling & Mobiliteit

  • Dalhuysenstraat 27
  • 8448 EW HEERENVEEN
  •  
  • Nummer 4
  • 8772 KL TJALHUIZUM
  •  
  • E: stuur ons een mail
  •  
  • T: 06-13311205 - Addy
  • T: 06-28208794 - Selma
Flow@Work