Ervaringen

Klanten over hun begeleiding

Ik heb bij Addy mijn studieloopbaantraject gedaan. Ik wist dat ik iets in de zorg wilde gaan doen, maar wat was niet duidelijk. Bij Addy heb ik een studieloopbaantraject gevolgd om erachter te komen wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn, en bij welk beroep bij mij past. Na een paar gesprekken moest ik een soort toets maken, en daar kwam uit dat ik inderdaad geschikt ben voor de zorg. Ik heb nu zekerheid dat ik in de zorg thuis hoor. Nu doe ik de opleiding mbo-verpleegkunde en ik vind het heel erg leuk, Addy heeft me heel erg geholpen! Femke

Een gesprek met Selma voelde niet verplicht of als een opgave. We konden samen goed de opdrachten bespreken en ik kon alles tegen Selma zeggen. Ik voelde met op mijn gemak en vertrouwd. Selma had geen oordeel over een situatie, maar kon wel aangeven wat haar mening was. Ook stelde ze de juiste vragen over een situatie, wat ervoor zorgde dat ik bepaald gedrag van mezelf herkende.

Martine

In overleg met mijn werkgever ben ik overeengekomen om mijn contract te beëindigen. De reden was dat ik het na 33 jaar tijd vond voor wat anders. Zo kwam ik voor een intakegesprek bij Addy terecht en dat voelde goed. Addy is een open persoonlijkheid en zij denkt met je mee. Als je zoals ik ergens 33 jaar hebt gewerkt dan komt er meer bij kijken dan alleen een traject volgen. Ik heb het traject met veel plezier doorlopen. Door het maken van de opdrachten en de gevoerde gesprekken heeft Addy mij laten inzien wat mijn mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft Addy mij ondersteund bij het solliciteren. Ik heb Addy ervaren als een zeer deskundig persoon op het gebied van het loopbaancoaching.

Helen

Ik kan iedereen die vrijwillig of onvrijwillig op zoek is “naar een nieuwe uitdaging” aanraden een traject bij Addy te volgen.
Via een duidelijke lijn gaat Addy aan de slag om erachter te komen wat je sterke punten zijn en wat je mogelijkheden en kansen voor de toekomst kunnen zijn. Ze helpt je op weg om aan je eigen toekomst te werken. Addy luistert goed, is positief ingesteld en proactief.
Je moet het zelf doen, maar het is geweldig dat er iemand met je meedenkt. Gaandeweg het traject kreeg ik meer inzicht in mijzelf en in mijn toekomstmogelijkheden. Ik weet nu wat ik wil en hoe ik daar moet komen.

Robert

Addy heeft mij geholpen door vitaliteitscoaching. Ik werd regelmatig geconfronteerd met stressklachten. Dit werd veroorzaakt door een optelling van verschillende oorzaken. Addy heeft mij geholpen om een helder beeld te krijgen van de oorzaken. Daarna heeft Addy mij door middel van opdrachten laten zien hoe deze oorzaken in de toekomst te voorkomen. Addy heeft een kan goed luisteren en weet zo vaak de vinger op de zere plek te leggen. Daarbij komt ze met concrete opdrachten en oplossingen, waarmee ik stappen heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling.

Bertina

Om een helder beeld te schetsen op werkgebied, ben ik in gesprek met Addy gekomen en zo in een heroriëntatietraject begonnen.

Zeer gedegen werden mijn talenten, interesses, valkuilen en beroepsmogelijkheden onderzocht en duidelijker. In de loop van het traject tekenden zich mogelijkheden af waar ik geen rekening mee had gehouden. Verrassend en verfrissend om nieuwe mogelijkheden te zien ontstaan!

Ik heb ervoor gekozen om na dit traject een studie te gaan volgen aan de NNHL voor docent Omgangskunde, en nu heb ik mijn propedeuse gehaald. Ik kan niet wachten om in september weer verder te gaan, stage te gaan lopen en de nieuwe kanten van mezelf te ontwikkelen.

Wat een mooie manier om verder te gaan met mijn werkzame leven, nadat ik enige tijd zoekende was geweest.

Addy is oprecht geïnteresseerd in de persoon, geeft prettige reflectiemomenten en kijkt met je hoe de route die samen wordt uitgestippeld, in geslagen kan worden.

Ze is integer, bescheiden en zeer professioneel. Mede door haar kijk op beroepen en mogelijkheden daarin, heb ik een keuze kunnen maken voor een studie.

Ellen

Ik ben erg blij dat ik een loopbaanadviestraject ben gestart! Niet alleen omdat ik nu een nieuw doel en een nieuwe richting heb gekozen. Maar ook omdat ik veel te weten ben gekomen over mezelf. Het is fijn om te weten wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. En ook om te weten hoe ik overkom op andere mensen . Het heeft een hele positieve invloed op me gehad en ik heb erg veel geleerd. Het heeft mij laten zien hoe ik de beste versie van mezelf kan zijn, en dit is wat ik hoop te bereiken.

Jelger

Vanwege lichamelijke klachten en het vastlopen in mijn werk heb ik mij destijds aangemeld bij Addy. Achteraf een juiste beslissing want Addy geeft je de ruimte om jezelf te kunnen zijn en stelt goede inzichtsvragen waardoor ik weer meer ging beseffen waar het mij om gaat. In de kern; niet aan jezelf voorbij lopen en je talenten benutten.

Ik heb mijn talent voor schilderen/tekenen weer ontdekt wat me veel energie geeft.

Ik weet efficiënter met mijn energiebalans om te gaan, waardoor ik beter in mijn lijf ben komen te zitten en ook eerder mijn grenzen kan aangeven in bijvoorbeeld mijn werk.

Verder heeft Addy mij een duwtje gegeven om juist wel die opleiding te gaan doen die mij echt interesseerde.

Ik heb het traject bij Addy positief en als verrijkend ervaren.

Anoniem

Flow@work, Ontwikkeling & Mobiliteit

  • Dalhuysenstraat 27
  • 8448 EW HEERENVEEN
  •  
  • Nummer 4
  • 8772 KL TJALHUIZUM
  •  
  • E: stuur ons een mail
  •  
  • T: 06-13311205 - Addy
  • T: 06-28208794 - Selma
Flow@Work