Over Flow@Work

Aandacht voor jouw loopbaan

Als team worden wij steeds enthousiaster over ons mooie vak. Wij raken hier dan ook nooit over uitgepraat. Onze werkwijze is met toevoeging van een persoonlijk tintje identiek, wij geven elkaar feedback, steunen elkaar en hebben plezier. Het is belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daarom houden wij onze vakliteratuur bij, bezoeken congressen, nemen deel aan trainingen en workshops en supervisiebijeenkomsten.

Heleen-Boot

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Heleen? Klik op de volgende link.

Heleen Boot

“In mijn werk zijn betrokkenheid, aandacht, integriteit en respect heel belangrijk. Ik word blij van mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Even samen stilstaan om vervolgens weer door te gaan. De regie nemen over je werk en je leven, daar stimuleer en motiveer ik je in.
Vanuit betrokkenheid zoek ik de verbinding, en creëer ik een sfeer van veiligheid. Dat is de basis voor goede, vaak diepgaande gesprekken die wij voeren.
Door mijn manier van vragen stellen, en de antwoorden die jij daarop geeft komen we altijd tot de kern van je vraag. Daarin kan ik direct en soms confronterend zijn, echter altijd empathisch en vanuit gelijkwaardigheid. Samenwerken naar een resultaat waar je verder mee kunt”.

Opleidingen van Heleen

 • HBO Personeel & Arbeid
 • Post-HBO Registercoach bij BGL
 • Post-HBO Loopbaanbegeleiding
 • Voice Dialogue en Psychodrama
 • DISC-trainer (Persolog) gelicenseerd sinds 2013

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Addy? Klik op de volgende link.

Addy Burghgraef

“Jezelf beter leren begrijpen en van daaruit ontwikkelen, geeft energie en toekomstperspectief. Het (her-)ontdekken van drijfveren, kernkwaliteiten, passies en motivatie vormen de ingrediënten om dit te bereiken. Hierdoor krijg je weer grip op je leven. Voor mij is het elke keer weer bijzonder om samen met mensen dit proces te doorlopen. Aandacht, goed luisteren en het stellen van prikkelende vragen zijn kwaliteiten die ik hierbij inzet. Voorwaarde is dat er een veilige sfeer is waardoor jij het gevoel hebt volledig jezelf te mogen zijn. Door actief en gericht aan de slag te gaan worden zaken aan de orde gebracht die voor jouw belangrijk zijn. Omdat iedereen en elke situatie anders is, bestaat er geen standaardrecept, maar is er sprake van maatwerk.
10 jaar geleden heb ik zelf een loopbaantraject doorlopen met als resultaat dat ik mij heb laten omscholen tot loopbaancoach, na jaren werkzaam te zijn geweest als wijkverpleegkundige. Uit ervaring weet ik dan ook dat het essentieel is dat dit proces op een zorgvuldige wijze uitgevoerd wordt”.

Opleidingen die Addy in het kader van haar huidige beroep heeft gevolgd

 • Post HBO-opleiding loopbaancoach bij BGL & partners
 • Opleiding tot intervisiecoach
 • Voice Dialogue en Psychodrama
 • Trainer Persolog Stressprofielen, gelicenseerd sinds 2015

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Selma? Klik op de volgende link.

Selma Veldhuizen

“Ieder mens komt wel eens op een punt in zijn/haar leven dat het fijn is om met iemand in gesprek te gaan over werk en loopbaan. Dat geldt vooral als je werk je geen plezier meer geeft of omdat je naar ander werk op zoek wilt of zelfs moet.
Het is moeilijk om in zo’n situatie met een open blik naar jezelf te blijven kijken. Daarom is het fijn als je iemand vindt die met jou uitzoekt wat echt jouw pad zou kunnen zijn. Zo’n traject is een avontuur waarin je op zoek gaat naar jouw wensen en mogelijkheden. Ik wil dat avontuur graag met je aangaan.
De afgelopen 30 jaar voerde ik als sociaal verpleegkundige veel begeleidingsgesprekken met jongeren en ouderen. Ik kreeg volop de ruimte om me verder te ontwikkelen. Gaandeweg ben ik me meer en meer gaan specialiseren in het 1-op-1 coachen en heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt me te gaan specialiseren in het loopbaanvak.
Begeleiden van mensen is dus bij uitstek mijn ding. Ik maak gemakkelijk contact waarbij het mijn doel is om een veilige sfeer te creëren. In die sfeer blijf ik dicht bij mezelf en benoem ik wat ik zie en voel. Daarbij maak ik gebruik van mijn luistervaardigheden, oprechte nieuwgierigheid, mijn levenservaring, intuïtie en humor. Deze instrumenten zet ik in om jou naar jezelf te laten kijken en je weer in je kracht te zetten.
Hierdoor kan ik voor jou de gesprekspartner zijn die je zoekt op dit moment in je leven.”

Opleidingen die Selma heeft gevolgd

 • HBO opleiding verpleegkunde
 • post-HBO opleiding loopbaancoaching

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Mieke? Klik op de volgende link.

Mieke van Leeuwen

“Er zijn momenten in je loopbaan en in je leven waarbij je beter zicht wilt krijgen op je eigen functioneren en op je toekomstmogelijkheden. Niet alleen omdat organisaties en functies veranderen, maar ook omdat jij jezelf ontwikkelt in je werk en als persoon.
Het is soms best lastig om te weten waar je nu echt blij van wordt en waar je talenten liggen. Het geeft mij heel veel energie om je bij deze zoektocht te begeleiden en te stimuleren. Ik vind het iedere keer weer speciaal dat ik mensen hierbij mag ondersteunen. Door mijn oprechte interesse in jou ga ik echt het gesprek met je aan. Hierbij luister ik goed, stel ik de juiste vragen en met enthousiasme en een dosis humor weet ik je in je kracht te zetten. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Dit doe ik door te verbinden en je de ruimte te geven om jezelf te zijn. Vanuit deze ontspannenheid kunnen we vervolgens samen aan de slag.
Zelf ben ik een aantal jaren geleden ook veranderd van loopbaan. Na jarenlang leiding te hebben gegeven, heb ik de switch gemaakt naar loopbaanadviseur. Een vak waar ik enorm veel energie en voldoening van krijg. Ik ben er dan ook oprecht van overtuigd dat je beter presteert wanneer je doet waar je blij van wordt en waar je goed in bent.”

Opleidingen die Mieke heeft gevolgd

 • Post-HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur
 • Orthopedagogiek, Rijksuniversiteit Groningen

Meer weten over vooropleidingen en ervaring van Chantal? Klik op de volgende link.

Chantal Halma

“Richting aan je toekomst geven, dat is waar ik energie van krijg. Soms is het namelijk best lastig om je richting te bepalen. In de waan van de dag kom je er vaak niet eens aan toe.
We hebben allemaal wel eens momenten dat we denken: Is dit het of wil ik nog wat anders? Welke functie past bij mij? Welke mogelijkheden zijn er nog meer voor mij? Ik help graag om hier meer inzicht in te geven zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Dit doe ik door het voeren van gesprekken en geven van trainingen. Ik daag je uit zodat je aan het denken wordt gezet. Ik sta met beide benen op de grond en kan vlot tot de kern komen. Met mijn betrokkenheid en enthousiasme weet ik je te bewegen zodat jij met energie richting kunt geven aan je toekomst.
Zelf heb ik een aantal jaar geleden een carrière-switch gemaakt; van leidinggevende naar loopbaanadviseur. Een hele ommezwaai en ik ben nog iedere dag blij met deze keus.”

Opleidingen die Chantal heeft gevolgd

 • Post-HBO Beroepsopleiding tot loopbaanadviseur
 • Opleiding tot voedingscoach
 • Psychologie voor Managers, Nyenrode
 • Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

Onze locaties

Onze hoofdlocatie is gelegen in de Gezondheidsboulevard in Heerenveen.
De Gezondheidsboulevard bevindt zich in hetzelfde gebouw als het Abe Lenstra Stadion. Centraler kan het bijna niet! Wij hebben een fijne en rustig gelegen kamer waarin je je al snel op je gemak voelt en mooie gesprekken tot stand komen.
Daarnaast werken wij ook vanuit Tjalhuizum. 

Flow@work, Ontwikkeling & Mobiliteit

 • Gezondheidsboulevard
 • Dalhuysenstraat 27
 • 8448 EW HEERENVEEN
 •  
 • Nummer 4
 • 8772 KL TJALHUIZUM
 •  
 • E: stuur ons een mail
 •  
 • T: 06-13311205 - Addy
 • T: 06-20813754 - Heleen
 • T: 06-23128899 - Mieke
 • T: 06-39343969 - Chantal
 • T: 06-28208794 - Selma
Flow@Work